Van den Heuvel Vloeren

Vloerenbedrijf van den Heuvel is gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren.

Contact

Vendelstraat 8 5268 CW HELVOIRT

Email: info@vandenheuvelvloeren.nl
Tel: 0411 – 64 29 01

Betonlook vloer

Betonlook vloeren worden steeds populairder. De reden hiervoor komt door de comfortabele oppervlakte, de opties uit verschillende kleuren, de sterkte van de betonlook vloer en de optie om vloerverwarming erbij aan te leggen. De optie om zelf de kleur te kiezen is perfect voor als u een passende kleur zou willen kiezen voor bij uw interieur.

Betonlook vloer

De betonlook vloer kan overal in uw huis of bedrijfspand gelegd worden: in de hal, keuken, badkamer of huiskamer. Een betonvloer is brandvertragend, krasvast, slijtvast en makkelijk schoon te houden.

Een betonvloer geeft uw woning of bedrijfspand een stoere, robuuste en industriële uitstraling. Omdat een betonvloer gegoten wordt, krijgt u een naadloze vloer die stof en vuil afstoot. De betonnen vloer is gemakkelijk schoon te houden en daarom zeer geschikt voor mensen met een allergie. Daarnaast is een betonvloer gemakkelijk te combineren met vloerverwarming, door middel van onze All-in Constructie.

De vloerspecialisten van Vloerenbedrijf van den Heuvel geven u graag advies over de mogelijkheden van deze duurzame cementgebonden gietvloer.

Woonbeton

Op zoek naar een stoere en robuuste vloer voor in huis of op kantoor? De trendy oplossing van nu is een vloer van woonbeton. Dankzij de duurzame eigenschappen is woonbeton ook geschikt voor horecagelegenheden en winkels.

Woonbeton heeft vele voordelen. Zo is woonbeton aan te leggen in vrijwel alle kleuren, kun je woonbeton vloeren makkelijk schoon houden en worden deze vloeren door ons naadloos gelegd. Tevens is een woonbeton vloer, naast een eyecatcher in huis, ook handig in diverse andere opzichten. Zo is een woonbeton vloer kras- en stijlvast en brandvertragend.

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op voor Advies op maat

Neem contact op

  • Alleen de beste materialen
  • jarenlange ervaring
  • Snelle levering mogelijk

Meer informatie en contact

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Als u een offerte zou willen aanvragen kunt u dat doen via ons contactformulier. Ook geven wij u graag extra informatie, advies of verduidelijking.