Van den Heuvel Vloeren

Vloerenbedrijf van den Heuvel is gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren.

Contact

Vendelstraat 8 5268 CW HELVOIRT

Email: info@vandenheuvelvloeren.nl
Tel: 0411 – 64 29 01

Egaline Vloer

Tegenwoordig wordt er veel beton meteen monolithisch afgewerkt om aan tempo te winnen. Echter door weersinvloeden en niet gerealiseerde vlakheden worden deze onvlakke of soms verregende betonvloeren door middel van een egaline vloer door Vloerenbedrijf van den Heuvel weer hersteld. De vloeren worden zonodig gestraald, bij onvolmaaktheden gefreesd, waarna een nieuw peil wordt bepaald en de vloeren een harde egalisatielaag krijgen, zodat de vloeren weer voldoen aan de gestelde norm. In renovatieprojecten worden oude vloeren vaak overgoten met een renovatiemortel om weer een strakke harde ondergrond te verkrijgen waarop de klant weer vrijuit zijn keuze van afwerking kan bepalen.

Egaline vloer storten

Voor het aanleggen van een egaline vloer moet de ondergrond schoon en glad zijn. Dit heeft als reden dat je natuurlijk geen oneffenheden wilt hebben in het resultaat. Na het schoonmaken zal er een primer toegevoegd moeten worden. Deze primer zorgt ervoor dat de egaline goed zal hechten met de ondergrond. Nu kan de egaline vloer gestort worden! Deze egaline zal zichzelf uiteindelijk recht trekken. Na het aanbrengen van de egaline zal de egaline vloer moeten drogen. Dit zal ongeveer 1mm per dag zijn.

picture1103
picture1105 (1)

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op voor Advies op maat

Neem contact op

  • Alleen de beste materialen
  • jarenlange ervaring
  • Snelle levering mogelijk

Meer informatie en contact

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Als u een offerte zou willen aanvragen kunt u dat doen via ons contactformulier. Ook geven wij u graag extra informatie, advies of verduidelijking.