Van den Heuvel Vloeren

Vloerenbedrijf van den Heuvel is gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren.

Contact

Vendelstraat 8 5268 CW HELVOIRT

Email: info@vandenheuvelvloeren.nl
Tel: 0411 – 64 29 01

Gietdekvloer

Gietdekvloeren zijn enorm populair, en dat is niet zonder reden. Een gietdekvloer is niet alleen mooi, maar heeft ook vele voordelen. Zo komt er minder bouwvocht bij kijken, kost het minder energie en zijn de arbeidsomstandigheden beter voor diegene die de vloer leggen. Vloerenbedrijf van den Heuvel is gespecialiseerd in de aanleg van gietdekvloeren en informeert je hier graag over.

Anhydriet gebonden Gietdekvloer

Een anhydriet gebonden gietdekvloer is de favoriet als het gaat om duurzaamheid, is milieubewust en heeft een minimale krimp. Een anhydriet gebonden gietdekvloer is gemaakt van zand, water en gips. Een dekvloer is een tussenlaag die een verharding geeft op een draagvloer. Het doel van het gieten van deze tussenlaag is om de ondergrond vlak te maken voor de vloerafwerking. Vloerenbedrijf van den Heuvel biedt u de mogelijkheid aan om vloerbedekking zoals tegels, tapijt of houten planken neer te leggen met daarbij de optie van vloerverwarming.

De droogtijd van de anhydriet gebonden gietdekvloer is ongeveer 1 week per 1,5 cm dikte dat aangelegd is. U kunt wel al na 24 uur over de anhydriet gebonden gietdekvloer lopen.

Sinds een aantal jaren is het mogelijk om naast anhydriet gietdekvloeren ook cementgebonden gietdekvloeren te maken. De kwaliteit van deze vloeren zijn hoger dan die van zandcementvloeren, ook ligt de productie hoger. De vloeiende en zelf verdichtende eigenschappen zorgen ervoor dat het verdelen, afrijden en verdichten niet meer nodig is. Daarnaast bereiken we een uniforme sterkte. De cementgebonden gietvloer heeft ook uitstekende warmte geleidende eigenschappen, wat een voordeel is bij vloerverwarming of koeling.

Halfhydraat Gietdekvloer

Een half hydraat gietdekvloer (calciumsulfaat gebonden dekvloer) is gemaakt van geselecteerd zand dat gemengd is met het bindmiddel gips met daarbij als toevoeging een vloeimiddel. Calciumsulfaat gebonden dekvloeren zijn uitermate geschikt voor ongewapende zwevende dekvloeren. Dit komt doordat een calciumsulfaat gebonden dekvloer een goede stabiliteit en een hoge buigtreksterkte heeft.

Deze vloer past zich aan de temperatuur om zich heen aan, wat voor een goede warmte isolatie zorgt. De geluidsisolatie van deze half hydraat gietdekvloer is ook zeker niet verkeerd, maar het zal nog beter worden wanneer er een bedekking zoals een tapijt over gaat.

werk stadskantoor Breda H.B. IBC. Bal Ned. 008
picture084

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op voor Advies op maat

Neem contact op

  • Alleen de beste materialen
  • jarenlange ervaring
  • Snelle levering mogelijk

Meer informatie en contact

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Als u een offerte zou willen aanvragen kunt u dat doen via ons contactformulier. Ook geven wij u graag extra informatie, advies of verduidelijking.