Van den Heuvel Vloeren

Vloerenbedrijf van den Heuvel is gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren.

Contact

Vendelstraat 8 5268 CW HELVOIRT

Email: info@vandenheuvelvloeren.nl
Tel: 0411 – 64 29 01

Isolatievloer

Wilt u overlast voorkomen en misschien wat zuiniger zijn met uw energie? Dan bent u op de juiste pagina! Vloerenbedrijf van den Heuvel heeft vakmannen die veel kennis en ervaring hebben in het aanleggen van geluids- en warmte isolerende vloeren. Veel gebruikte materialen warmte en geluidsisolatie vloeren zijn polyethyleen schuim of polyolefineschuim voor betonvloeren en glaswol voor houten vloeren. Beide hebben een uitstekende geluidsisolatie en houden warmte goed vast. Bij deze isolatievloeren heeft u ook de optie om vloerverwarming erbij te nemen.

Aanleggen van geluids- en warmte isolerende vloeren

De isolatielaag zal worden aangelegd in een of meerdere lagen. Het isolatiemateriaal wordt in een honingraat structuur aangelegd om zo voor de optimale warmte isolatie te zorgen. Na het aanleggen van het isolatie materiaal kan de dekvloer gestort worden!

Zodra de dekvloer gestort is kan Vloerenbedrijf van den Heuvel vloerbedekking zoals tegels, tapijt of houten planken aanleggen.

1204 (1)
1201

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op voor Advies op maat

Neem contact op

  • Alleen de beste materialen
  • jarenlange ervaring
  • Snelle levering mogelijk

Meer informatie en contact

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Als u een offerte zou willen aanvragen kunt u dat doen via ons contactformulier. Ook geven wij u graag extra informatie, advies of verduidelijking.