0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Anhydriet vloer Waalwijk

Anhydriet vloer Waalwijk

Anhydriet vloer Waalwijk Bent u op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een anhydriet vloer voor uw project in Waalwijk ? Hiervoor bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Wij staan klaar voor zowel particulieren (kleine klussen van 50 m2) als voor aannemers (grote klussen van 50.000 m2). Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Kortom: Vloerenbedrijf van den Heuvel stelt zich graag op als uw partner in Waalwijk voor het leggen van uw anhydriet vloer.

Wat is een anhydriet dekvloer?

Een anhydriet vloer is een type gietdekvloer dat is gemaakt van een mortel, bestaande uit zand, bindmiddel (anhydriet) en leidingwater. De anhydriet vloer zorgt dat er een mooie vloerafwerking aangelegd kan worden, boven op de gietvloer zelf. Het type vloerafwerking maakt hierbij niet uit: van hout tot pvc en van laminaat tot PU: met een anhydriet dekvloer kan het allemaal! Voorheen hadden deze vloeren een ‘huid’ welke eraf geschuurd moest worden. Tegenwoordig zijn de mortels verbeterd en leveren wij deze dekvloeren huidvrij. De dikte van de anhydriet vloer in Waalwijk hangt af van de toepassing ervan en de ondergrond. Wij leveren vanaf 25 mm tot een dikte van 80 mm.

Waarom een anhydriet vloer in Waalwijk laten leggen?

Doordat de vloer gegoten wordt in plaats van gesmeerd zoals bij zandcement, is een anhydrietvloer mooi glad en hard. Zo kan er in één keer ene groot oppervlak van een dekvloer worden voorzien. Hierdoor zal er nauwelijks krimp optreden, waardoor er geen scheuren in de vloer zullen ontstaan. Daarnaast hebben anhydrietvloeren een grotere buig- en treksterkte dan de standaard ondervloer van zandcement. Dit type vloer is dan ook geschikt voor woningen, publieke gebouwen en op plaatsen die aan dezelfde belasting worden blootgesteld.

Ook uw anhydriet vloer in Waalwijk laten leggen door Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om uw anhydriet vloer in Waalwijk te leggen, in wat voor situatie of project dan ook. Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  AmsterdamJP van Eesteren

  2 Amsterdam

  Amsterdam
  JP van Eesteren
  Amsterdam havenHeijmans

  NACH-Amsterdam

  Amsterdam haven
  Heijmans
  LelystadHegeman ICM Eliens

  Campus Lelystad

  Lelystad
  Hegeman ICM Eliens
  's-HertogenboschLaudy Bouw & Ontwikkeling

  Bolwerk Sint-Jan

  ‘s-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling