0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Egaline vloeren

Herstel uw betonvloer door middel van een egaline vloer

Tegenwoordig wordt er veel beton meteen monolithisch afgewerkt om aan tempo te winnen. Echter door weersinvloeden en niet gerealiseerde vlakheden worden deze onvlakke of soms verregende betonvloeren door middel van een egaline vloer door Vloerenbedrijf van den Heuvel weer hersteld. De vloeren worden gestraald, bij onvolmaaktheden gefreesd, waarna een nieuw peil wordt bepaald en de vloeren een harde egalisatie laag krijgen, zodat de vloeren weer voldoen aan de gestelde norm.

In renovatieprojecten worden oude vloeren vaak overgoten met een renovatiemortel om weer een strakke harde ondergrond te verkrijgen waarop de klant weer vrijuit zijn keuze van afwerking kan bepalen.

Waterpas – volledig glad en recht

Als u een nieuwe vloer wilt gaat leggen van hout, tegels, of zelfs bij een gietvloer, is het verstandig om alvorens u begint de hele ondervloer eerst te egaliseren, oftewel vlak te maken. Zo weet u zeker dat uw vloer volledig glad en recht (waterpas) is en kunt u met een gerust hart de nieuwe vloer (laten) leggen. Het eindresultaat zal op deze manier optimaal zijn.

Egaline laten aanbrengen kan op diverse vloeren zoals:

  • Over een tegelvloer
  • Over een houtenvloer
  • Over beton

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij geven u graag extra informatie en advies.