0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Betonlook vloeren

Het fundament van uw pand of woning

Een betonlook vloer staat bekend als sterk en flexibel. Het geeft een warme uitstraling en oogt elegant. Dit soort vloer wordt ook wel woonbeton genoemd en is mogelijk met microcement. De betonlook vloer oogt erg vriendelijk in warm in tegenstelling tot normaal beton. Wel komen de praktische eigenschappen overeen, denk hierbij aan duurzaamheid en hygiëne.

De voordelen

De laatste jaren zijn betonlook vloeren steeds populairder geworden. De reden hiervoor is dat zij veel voordelen bieden:

  • Ten eerste de warme uitstraling. Vaak ogen betonlook vloeren erg kil en koud maar onze ervaren medewerkers zorgen voor een natuurlijke en warme vloer. Zo is dit een goede optie voor winkels of woningen die een bepaalde sfeer of uitstraling willen.
  • Elke kleur is mogelijk! In Ral, NCS en Sikkens kleurcodes kunnen wij alle kleuren leveren. Daarnaast zijn ook echte grijstinten een optie. Als u de gewenste kleur heeft gevonden, kunt u de kleurcode aan ons doorgeven zodat wij hem gaan kunnen realiseren. Wij helpen u natuurlijk graag bij het uitzoeken.
  • Een betonlook vloer is toepasbaar op iedere vloer. Zelfs op tegels kunnen wij voor u de perfecte vloer maken, maar natuurlijk ook gewoon op een gladde ondergrond.
  • De vloeren zijn schimmelvrij en volledig naadloos. Daardoor zijn ze makkelijk schoon te houden en zo bevordert dit de hygiëne.
  • Ook is mogelijk dat er vloerverwarming gelegd wordt in combinatie met microcement. Zo heeft u heerlijke warme voeten op de koudere dagen!
  • Zoals bovenstaand beschreven heeft het laten leggen van een betonlook vloer veel voordelen. Wij informeren u graag verder! Vraag vandaag nog informatie of een offerte aan. Onze ervaren werknemers staan voor u klaar om u het beste advies te geven.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij geven u graag extra informatie en advies.