0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Zandcement dekvloer

Het fundament van uw pand of woning

Een zandcement dekvloer is voor elk bouwproject van klein tot groot een zeer belangrijk en niet te onderschatten onderdeel. Deze dekvloer kunt u het beste zien als het fundament van uw woning. Zonder een zandcement dekvloer is een vloerafwerking naar keuze onmogelijk. Het is de laag die de overgang naar de afwerking mogelijk maakt. Zo kan iedere vloerafwerking naar keuze aangebracht worden. Ook is het mogelijk om vloerverwarming hierin toe te passen.

Na het aanleggen van de zandcement dekvloer zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen hiervan kan een aantal weken duren (centimeter per week). Het is echter mogelijk om gebruik te maken van een van onze droogtijdversnellers die het droog proces zullen versnellen.

Droog op natuurlijke wijze of met een droogtijdversneller

Zo kan de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden. Dit is afhankelijk aan de vloer. Dit is vooral handig als u een spoedklus heeft waarbij de vloer snel af moet. Na een paar dagen is de vloer beloopbaar alleen echt droog is deze dan nog niet. Door een droogtijdversneller droogt de vloer dus aanzienlijk sneller dan normaal. Dit is dé ideale oplossing als u middenin een verbouwing zit die snel af moet. Wij kunnen u ook garanderen dat een vloer met droogtijdversneller dezelfde kwaliteit, gladheid en druksterkte heeft als een vloer die vanzelf droogt.

Per vrachtwagen kunnen we ongeveer 300m² vloer per dag aanbrengen. Al het materiaal dat hier voor nodig is, wordt door onszelf met de vrachtwagen meegebracht. Dit heeft als voordeel voor u dat er op de bouwplaats geen ruimte meer vrijgehouden hoeft te worden voor de opslag van zand en cement. Doordat het mengsysteem computergestuurd is, kunnen wij een constante kwaliteit garanderen waarbij het niet uitmaakt of het een C12 of een C30 vloer betreft. Bij Vloerenbedrijf van den Heuvel staat de kwaliteit voorop, alle vloeren worden gelegd volgens de Nederlandse norm NEN-2741.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij geven u graag extra informatie en advies.