Van den Heuvel Vloeren

Vloerenbedrijf van den Heuvel is gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren.

Contact

Vendelstraat 8 5268 CW HELVOIRT

Email: info@vandenheuvelvloeren.nl
Tel: 0411 – 64 29 01

Over ons

Vloerenbedrijf van den Heuvel is gespecialiseerd in het aanleggen van zandcement dekvloeren, gietdekvloeren, isolatievloeren, egaline vloeren, betonlookvoeren en alles dat daarbij hoort! Wij beschikken over vakmensen die al jaren ervaring en kennis hebben in het aanleggen van vloeren. Door deze ervaring en kennis weten wij precies wat het beste bij u past!

Een stukje geschiedenis

Vloerenbedrijf den den Heuvel is opgericht in het jaar 1969 door de heer B. van den Heuvel Senior. Aanvankelijk werkte zijn zoon Ben sinds 1983 mee in het bedrijf van zijn vader. Maar in 1994 wilde Ben voor zichzelf beginnen. In 1999 nam hij het bedrijf van zijn vader over.

In 2019 viert Vloerenbedrijf van den Heuvel zijn 50e verjaardag.

Certificaat van Vloerkeur

Vloerenbedrijf van den Heuvel is een gecertificeerd vloerenbedrijf.

Bedrijven die in aanmerking willen komen voor het certificaat “Vloerkeur” worden zorgvuldig gescreend door deskundigen van de onafhankelijke stichting Vloerkeur.

De eisen waaraan moet worden voldaan, betreffen zowel de interne bedrijfsvoering als de technische uitvoering van het werk. Aangesloten vloerenbedrijven krijgen jaarlijks te maken met technische en administratieve audits om het hoge niveau te houden of zelfs te verbeteren. Tevens zijn de gecertificeerde bedrijven bewust bezig met het milieu en de arbeidsomstandigheden.

Certificering biedt opdrachtgevers zekerheid. Het VCA-certificaat waarborgt, dat een opdrachtnemer beschikt over een veiligheidsbeheersysteem dat voldoet aan de gestelde eisen. Aspecten als veiligheid, gezondheid en milieu dragen bij aan een verbetering van de kwaliteit en betrouwbaarheid van Vloerenbedrijf van den Heuvel.

Onze Vrachtwagens

Per vrachtwagen kunnen we ongeveer 300m² vloer per dag aanbrengen. Al het materiaal wat hier voor nodig is wordt door ons zelf met de vrachtwagen meegebracht. Dit heeft als voordeel dat er op de bouwplaats geen ruimte meer vrijgehouden hoeft te worden voor de opslag van zand en cement.

Certificeringen

Vloerenbedrijf van den Heuvel is een gecertificeerd vloerenbedrijf. Certificering biedt opdrachtgevers zekerheid. Het VCA-certificaat waarborgt, dat een opdrachtnemer beschikt over een veiligheidsbeheersysteem dat voldoet aan de gestelde eisen.

Norm NEN-2741

Bij Vloerenbedrijf van den Heuvel worden alle vloeren volgens de Nederlandse norm NEN-2741 gelegd. Dit houdt in dat kwaliteit en uitvoering voorop staan.

Meer informatie en contact

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Als u een offerte zou willen aanvragen kunt u dat doen via ons contactformulier. Ook geven wij u graag extra informatie, advies of verduidelijking.