0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Over ons

Vloerenbedrijf van den Heuvel B.V.

Vloerenbedrijf van den Heuvel werkt zowel voor particulieren (kleine klussen van 50 m2) als voor aannemers (grote klussen van 50.000 m2). Wilt u meer informatie? Vraag dan hier een offerte aan. Wij bieden een compleet pakket voor de dekvloer vanaf het beton. Zo bieden wij een isolatiepakket incl. vloerverwarming, dekvloer en de afwerking. U kunt hiervoor kiezen voor een betonlook of PVC.

Erkenning / Certificering

Bedrijven die in aanmerking willen komen voor het certificaat “Vloerkeur” worden zorgvuldig gescreend door deskundigen van de onafhankelijke stichting Vloerkeur.

De eisen waaraan moet worden voldaan, betreffen zowel de interne bedrijfsvoering als de technische uitvoering van het werk. Aangesloten vloerenbedrijven krijgen jaarlijks te maken met technische en administratieve audits om het hoge niveau te houden of zelfs te verbeteren. Tevens zijn de gecertificeerde bedrijven bewust bezig met het milieu en de arbeidsomstandigheden.

Certificering biedt opdrachtgevers zekerheid. Het VCA-certificaat waarborgt, dat een opdrachtnemer beschikt over een veiligheidsbeheersysteem dat voldoet aan de gestelde eisen. Aspecten als veiligheid, gezondheid en milieu dragen bij aan een verbetering van de kwaliteit en betrouwbaarheid van Vloerenbedrijf v/d Heuvel.

Heeft u interesse in een
van onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij geven u graag extra informatie en advies.