0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Calciumsulfaat vloer Vught

Calciumsulfaat vloer Vught

Calciumsulfaat vloer Vught Bent u op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een calciumsulfaat vloer voor uw project in Vught ? Hiervoor bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Vloerenbedrijf van den Heuvel stelt zich graag op als uw partner in Vught voor het leggen van uw calciumsulfaat vloer.

Waarom een calciumsulfaat vloer voor uw project in Vught

Een calciumsulfaat vloer – ook wel anhydrietvloer genoemd – is een type gietdekvloer dat ervoor zorgt dat er een mooie vloerafwerking aangelegd kan worden, boven op de gietvloer zelf. Van hout tot pvc en van laminaat tot PU: met een calciumsulfaat vloer als ondervloer kan het allemaal! Voorheen hadden deze vloeren een ‘huid’ welke eraf geschuurd moest worden. Tegenwoordig zijn de mortels verbeterd en leveren wij deze dekvloeren huidvrij. De dikte van de calciumsulfaat vloer in Vught hangt af van de toepassing ervan en de ondergrond. Wij leveren vanaf 25 mm tot een dikte van 80 mm.

Voordelen van een calciumsulfaat vloer

Doordat de vloer gegoten wordt in plaats van gesmeerd zoals bij zandcement, is een calciumsulfaat vloer mooi glad en hard. Hierdoor zal er nauwelijks krimp optreden, waardoor er geen scheuren in de vloer zullen ontstaan. Daarnaast hebben calciumsulfaat vloeren een grotere buig- en treksterkte dan de standaard ondervloer van zandcement. Dit type vloer is dan ook geschikt voor woningen, publieke gebouwen en op plaatsen die aan dezelfde belasting worden blootgesteld.

Ook uw calciumsulfaat vloer in Vught laten leggen door Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om uw calciumsulfaat vloer in Vught te leggen, in wat voor situatie of project dan ook. Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:


  Toepassing:


  Oppervlakte:


  Verwachte opleverdatum:


  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  2 Amsterdam

  Amsterdam
  JP van Eesteren

  NACH-Amsterdam

  Amsterdam haven
  Heijmans

  Campus Lelystad

  Lelystad
  Hegeman ICM Eliens

  Bolwerk Sint-Jan

  ‘s-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling