0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cement dekvloer Eindhoven

Cement dekvloer Eindhoven

Cement dekvloer Eindhoven Of het nu gaat om uw particuliere nieuwbouwproject of een groot project van een aannemer, een goede en het liefst ook snelle aanleg van een cement dekvloer in Eindhoven is altijd gewenst. Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Kortom: wij stellen ons graag op als uw partner in Eindhoven voor het leggen van uw cement dekvloer.

Waarom is een goede cement dekvloer in Eindhoven zo belangrijk?

Zonder een dekvloer is een mooie vloerafwerking onmogelijk. Een dekvloer zorgt er namelijk voor dat oneffenheden worden verwijderd, zodat een gladde vloer gegarandeerd is. Echter kan een dekvloer ook gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Ook is het mogelijk om vloerverwarming hierin toe te passen. Zie het dus als de laag die de overgang naar vloerafwerking mogelijk maakt: een onmisbaar fundament van uw bouwproject dus.

Hoe gaan wij voor u aan de slag?

Wij nemen alle zorgen uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen met ons computergestuurde mengsysteem. Al het materiaal dat hiervoor nodig is, wordt door onszelf met onze eigen vrachtwagen meegebracht. Na het aanleggen van uw cement dekvloer in Eindhoven zal deze moeten drogen, wat weken kan duren. Heeft het project haast? Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden dankzij onze droogtijdversnellers.

Ook uw cement dekvloer in Eindhoven laten leggen door Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om een cement dekvloer in Eindhoven te leggen, in wat voor situatie of project dan ook. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  AmsterdamJP van Eesteren

  2 Amsterdam

  Amsterdam
  JP van Eesteren
  Amsterdam havenHeijmans

  NACH-Amsterdam

  Amsterdam haven
  Heijmans
  LelystadHegeman ICM Eliens

  Campus Lelystad

  Lelystad
  Hegeman ICM Eliens
  's-HertogenboschLaudy Bouw & Ontwikkeling

  Bolwerk Sint-Jan

  ‘s-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling