0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cement smeervloer aanbrengen

Cement smeervloer aanbrengen

Zandcement vloer [pb-city]Een cement smeervloer – ook wel dekvloer genoemd – is het fundament voor elk bouwproject. Het is dan ook belangrijk dat u de cement smeervloer laat aanbrengen door een specialist op het gebied van alles wat met dat soort vloeren te maken heeft. Bent u dan ook op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een cement smeervloer voor uw project? Bij Vloerenbedrijf van den Heuvel bent aan het juiste adres voor experts en specialisten die uw smeervloer graag voor u aanbrengen. Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak.

Waarom is een cement smeervloer zo belangrijk?

Zonder een goede cement smeervloer is een mooie vloerafwerking onmogelijk. Een smeervloer zorgt er namelijk voor dat oneffenheden worden verwijderd, zodat een gladde vloer gegarandeerd is. Echter kan een smeervloer ook gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Na het aanleggen van een smeervloer kan elke vloerafwerking naar keuze worden aangelegd, inclusief vloerverwarming. Voor een goede afwerking van uw project is het aanbrengen van een cement smeervloer dan ook onmisbaar.

Waarom Vloerenbedrijf van den Heuvel als partner voor het aanbrengen van uw cement smeervloer

De specialisten van Vloerenbedrijf van den Heuvel nemen alle zorgen uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen met behulp van ons computergestuurde mengsysteem. Na het aanbrengen van de zandcement smeervloer zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen hiervan kan een aantal weken duren, of u kunt ervoor kiezen een van onze droogtijdversnellers te gebruiken. Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden.

Uw cement smeervloer laten aanbrengen door Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied kunnen wij iedere cement smeervloer aanbrengen, zowel voor particulieren als voor projecten van aannemers. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren