0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cement smeervloer badkamer

Cement smeervloer badkamer

Cement smeervloer badkamerBent u op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een cement smeervloer in uw badkamer, bijvoorbeeld omdat u vloerverwarming wilt of een bepaalde vloerafwerking mooi vindt? Voor het aanbrengen van een zandcement dekvloer in de badkamer bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Met onze cement smeervloer maken we uw vloer klaar om te worden voorzien van de gewenste vloerafwerking, inclusief de mogelijkheid voor vloerverwarming.

Waarom een cement smeervloer in de badkamer laten aanbrengen?

In de badkamer is de kans groot dat er wel eens wat water uit bijvoorbeeld de douche of het bad op de vloer komt. Het is dan belangrijk om een vloer in de badkamer te hebben die hier goed tegen bestand is. Voordat u zulke vloerafwerkingen laat plaatsen, is het echter wel belangrijk dat u een goede ondervloer hebt. Na het aanleggen van een smeervloer kan elke vloerafwerking naar keuze worden aangelegd, inclusief vloerverwarming. Voor een goede afwerking van uw badkamer is een cement smeervloer dan ook onmisbaar.

Vloerenbedrijf van den Heuvel biedt u een compleet servicepakket

De experts van Vloerenbedrijf van den Heuvel nemen alle zorgen wat betreft uw cement smeervloer in de badkamer uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Wij werken veelal voor aannemers, maar ook kleinere klussen zoals badkamers en woonkamers grijpen wij met beide handen aan. Dankzij onze grootschalige bedrijfsvoering zijn kleinere ruimtes, zoals badkamers, ontzettend snel gelegd. Tel daarbij op dat wij de droogtijd van het zandcement kunnen versnellen, waardoor u binnen de kortste keren de vloerverwarming en vloerafwerking naar keuze kunt leggen. Al het materiaal dat hiervoor nodig is, wordt door onszelf met onze eigen vrachtwagen meegebracht.

Laat uw cement smeervloer in de badkamer leggen door Vloerenbedrijf van den Heuvel

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om een cement smeervloer in uw badkamer te leggen. Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren