0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cement smeervloer Helmond

Cement smeervloer Helmond

Cement smeervloer Helmond Een zandcement smeervloer – ook wel dekvloer genoemd – is het fundament voor elk bouwproject. Bent u dan ook op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een cement smeervloer voor uw project in Helmond ? Hiervoor bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Kortom: Vloerenbedrijf van den Heuvel stelt zich graag op als uw partner in Helmond voor het leggen van uw cement smeervloer.

Waarom is een cement smeervloer in Helmond zo belangrijk?

Kortgezegd: zonder een goede cement smeervloer is een mooie vloerafwerking onmogelijk. Een smeervloer zorgt er namelijk voor dat oneffenheden worden verwijderd, zodat een gladde vloer gegarandeerd is. Echter kan een smeervloer ook gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Na het aanleggen van een smeervloer kan elke vloerafwerking naar keuze worden aangelegd, inclusief vloerverwarming. Voor een goede afwerking van uw project in Helmond is een cement smeervloer dan ook onmisbaar.

Vloerenbedrijf van den Heuvel biedt u een compleet servicepakket

Wij nemen alle zorgen uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen met behulp van ons computergestuurde mengsysteem. Na het aanleggen van de zandcement smeervloer in Helmond zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen hiervan kan een aantal weken duren, of u kunt ervoor kiezen een van onze droogtijdversnellers te gebruiken. Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden.

Ook uw cement smeervloer in Helmond laten leggen door Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om een cement smeervloer in Helmond te leggen, in wat voor situatie of project dan ook. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  AmsterdamJP van Eesteren

  2 Amsterdam

  Amsterdam
  JP van Eesteren
  Amsterdam havenHeijmans

  NACH-Amsterdam

  Amsterdam haven
  Heijmans
  LelystadHegeman ICM Eliens

  Campus Lelystad

  Lelystad
  Hegeman ICM Eliens
  's-HertogenboschLaudy Bouw & Ontwikkeling

  Bolwerk Sint-Jan

  ‘s-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling