0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cement smeervloer specialist

Cement smeervloer specialist

Cement vloer [pb-city]Een cement smeervloer – ook wel dekvloer genoemd – is het fundament voor elk bouwproject. Bent u dan ook op zoek naar een specialist voor het storten van een cement smeervloer voor uw project? Bij Vloerenbedrijf van den Heuvel bent aan het juiste adres voor experts die uw smeervloer graag voor u aanbrengen. Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Zo kunnen wij onszelf met recht specialisten in het vakgebied noemen!

Het belang van een goede cement smeervloer

Een goede cement smeervloer maakt een hoop mogelijk voor uw project. Zo worden oneffenheden verwijderd, waardoor een gladde vloer gegarandeerd is. Ook kan een smeervloer gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Na het aanleggen van een smeervloer kan elke vloerafwerking naar keuze worden aangelegd, inclusief vloerverwarming. Voor een goede afwerking van uw project is het laten storten van een cement smeervloer dan ook onmisbaar.

Vloerenbedrijf van den Heuvel is uw specialist voor het storten van uw cement smeervloer

De specialisten van Vloerenbedrijf van den Heuvel nemen alle zorgen wat betreft uw cement smeervloer uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen met behulp van ons computergestuurde mengsysteem. Na het storten zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen van de smeervloer kan een aantal weken duren, omdat de smeervloer maar een centimeter per week droogt. Heeft het project haast? Dan kunt u ervoor kiezen een van onze droogtijdversnellers te gebruiken. Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden.

Laat uw cement smeervloer storten door Vloerenbedrijf van den Heuvel, dé specialist in Helvoirt en omstreken

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over het vakgebied kunnen wij ons met recht een specialist noemen op het gebied van het storten van een cement smeervloer in diverse situaties. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren