0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cement smeervloer storten

Cement smeervloer storten

Zandcement smeervloerEen cement smeervloer – ook wel dekvloer genoemd – is het fundament voor elk bouwproject. Bent u dan ook op zoek naar een geschikte partner voor het storten van een cement smeervloer voor uw project? Bij Vloerenbedrijf van den Heuvel bent aan het juiste adres voor experts en specialisten die uw smeervloer graag voor u aanbrengen. Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak.

Vloerenbedrijf van den Heuvel stelt zich graag op als uw partner voor het storten van uw cement smeervloer

De specialisten van Vloerenbedrijf van den Heuvel nemen alle zorgen wat betreft het storten van uw cement smeervloer uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen met behulp van ons computergestuurde mengsysteem. Na het storten zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen van de smeervloer kan een aantal weken duren, of u kunt ervoor kiezen een van onze droogtijdversnellers te gebruiken. Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden.

Waarom is een cement smeervloer zo belangrijk?

Een goede cement smeervloer laten storten maakt een hoop mogelijk voor uw project. Zo worden oneffenheden verwijderd, waardoor een gladde vloer gegarandeerd is. Ook kan een smeervloer gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Na het aanleggen van een smeervloer kan elke vloerafwerking naar keuze worden aangelegd, inclusief vloerverwarming. Voor een goede afwerking van uw project is het laten storten van een cement smeervloer dan ook onmisbaar.

Laat uw cement smeervloer storten door de vakmensen van Vloerenbedrijf van den Heuvel

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied kunnen wij bij elk project een cement smeervloer storten, zowel voor particulieren als voor aannemers. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren