0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cement smeervloer woonkamer

Cement smeervloer woonkamer

Cement smeervloer woonkamerHet is tegenwoordig een trend: een mooie beton of pvc-afwerking voor de vloer in de woonkamer. Het heeft een stoere uitstraling en heeft daarnaast ook praktische voordelen. Zo blijft de vloer makkelijk schoon te maken en is vloerverwarming goed mogelijk. Een voorwaarde hiervoor is wel dat de vloer op een goede, vlakke ondergrond wordt geplaatst. Dit is waar een cement smeervloer in de woonkamer u bij kan helpen. Bent u dus op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een cement smeervloer in uw woonkamer, bijvoorbeeld omdat u vloerverwarming wilt of een bepaalde vloerafwerking mooi vindt? Hiervoor bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres!

Een cement smeervloer in de woonkamer laten leggen

In de woonkamer wordt veel geleefd, waardoor het zo kan zijn dat uw vloer tekenen van slijtage gaat vertonen. Als u niet van een geleefde uitstraling houdt, is het wellicht een optie om een vloerafwerking te plaatsen die goed bestand is tegen gebruikssporen, zoals pvc. Voordat u zulke vloerafwerkingen laat plaatsen, is het echter wel belangrijk dat u een goede ondervloer hebt. Na het aanleggen van een smeervloer kan elke vloerafwerking naar keuze worden aangelegd, inclusief vloerverwarming. Voor een goede afwerking van uw woonkamer is een cement smeervloer dan ook onmisbaar.

Vloerenbedrijf van den Heuvel: uw partner op het gebied van smeervloeren voor particulieren

De experts van Vloerenbedrijf van den Heuvel nemen alle zorgen wat betreft uw cement smeervloer in de woonkamer uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Met onze cement smeervloer maken we uw vloer klaar om te worden voorzien van de gewenste vloerafwerking, inclusief de mogelijkheid voor vloerverwarming. Dankzij onze grootschalige bedrijfsvoering zijn kleinere ruimtes, zoals woonkamers en badkamers, snel gelegd. Tel daarbij op dat wij de droogtijd van het zandcement kunnen versnellen, waardoor u binnen de kortste keren de vloerverwarming en vloerafwerking naar keuze kunt leggen. Al het materiaal dat hiervoor nodig is, wordt door onszelf met onze eigen vrachtwagen meegebracht.

Laat uw cement smeervloer in de woonkamer leggen door Vloerenbedrijf van den Heuvel

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om een cement smeervloer in uw woonkamer te leggen. Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren