0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cement vloer Oosterhout

Cement vloer Oosterhout

Cement vloer Oosterhout Of het nu gaat om uw particuliere nieuwbouwproject of een groot project van een aannemer, een goede en het liefst ook snelle aanleg van een cement vloer in Oosterhout is altijd gewenst. Bent u dus op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van zo’n vloer voor uw project? De gecertificeerde specialisten van Vloerenbedrijf van den Heuvel stellen zich graag op als uw partner in Oosterhout voor het leggen van uw cement vloer, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Een cement vloer: hét fundament van uw bouwproject in Oosterhout

Een cement vloer zorgt ervoor dat oneffenheden worden verwijderd, zodat een gladde vloer gegarandeerd is. Echter kan een smeervloer ook gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Ook is het mogelijk om vloerverwarming hierin toe te passen. Het is dus een laag cement die de een mooie vloerafwerking mogelijk maakt.

Vloerenbedrijf van den Heuvel biedt u service van A tot Z

Vloerenbedrijf van den Heuvel neemt alle zorgen uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Met onze eigen vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen met ons computergestuurde mengsysteem. Na het aanleggen van de cement vloer in Oosterhout zal deze moeten drogen, wat weken kan duren. Zo’n vloer droogt namelijk maar een centimeter per week. Heeft u deze tijd niet? Dankzij onze droogtijdversnellers kan de droogtijd – afhankelijk van de vloer – 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden.

Uw cement vloer in Oosterhout laten leggen door Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om een cement vloer in Oosterhout te leggen, in wat voor situatie of project dan ook. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  AmsterdamJP van Eesteren

  2 Amsterdam

  Amsterdam
  JP van Eesteren
  Amsterdam havenHeijmans

  NACH-Amsterdam

  Amsterdam haven
  Heijmans
  LelystadHegeman ICM Eliens

  Campus Lelystad

  Lelystad
  Hegeman ICM Eliens
  's-HertogenboschLaudy Bouw & Ontwikkeling

  Bolwerk Sint-Jan

  ‘s-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling