0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cementdekvloer aanbrengen

Cementdekvloer aanbrengen

Cementdekvloer aanbrengenOf het nu gaat om uw particuliere nieuwbouwproject of een groot project van een aannemer, het is altijd fijn als de cementdekvloer snel en op kundige wijze gelegd kan worden. Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Kortom: u bent bij ons aan het juiste adres voor het laten aanbrengen van een cementdekvloer, zowel voor zakelijke als particuliere projecten.

Waarom een cementdekvloer laten aanbrengen?

Het aanbrengen van een cementdekvloer heeft diverse voordelen. Soms is het zelfs nodig om een dekvloer aan te laten leggen voordat u verder gaat met uw project. Een cementdekvloer zorgt er namelijk voor dat oneffenheden worden verwijderd. Zo ontstaat er een gladde ondervloer, wat nodig is om bijvoorbeeld vloerverwarming of een bepaalde vloerafwerking te plaatsen. Echter kan een dekvloer ook gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Zie het dus als de laag die de overgang naar vloerafwerking mogelijk maakt: een onmisbaar fundament van uw bouwproject dus. Met ons computergestuurde systeem is het voor ons mogelijk om zo’n 300m2 vloer per dag aan te brengen. Na het aanleggen van uw cementdekvloer zal deze moeten drogen, wat weken kan duren. Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd maar liefst 14 dagen versneld worden dankzij onze droogtijdversnellers.

Laat uw cementdekvloer aanbrengen door de specialisten van Vloerenbedrijf van den Heuvel

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied kunnen wij in iedere situatie of project de gewenste cementdekvloer aanbrengen. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren