0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cementdekvloer badkamer

Cementdekvloer badkamer

Cementdekvloer stortenIn de badkamer is de kans groot dat er wel eens wat water uit bijvoorbeeld de douche of het bad op de vloer komt. Het is dan belangrijk om een vloer in de badkamer te hebben die hier goed tegen bestand is. Voordat u zulke vloerafwerkingen laat plaatsen, is het belangrijk dat u een goede ondervloer hebt. Na het aanleggen van een cementdekvloer kan elke vloerafwerking naar keuze worden aangelegd, inclusief vloerverwarming. Voor een goede afwerking van uw badkamer is een cementdekvloer dan ook onmisbaar. Hiervoor bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak.

Waarom een cementdekvloer in de badkamer?

Wilt u een bepaalde vloerafwerking in de badkamer die goed bestand is tegen water en andere vuiligheid? Of wilt u vloerverwarming? Voor deze en nog vele andere vloertoepassingen is het belangrijk dat er een goede ondergrond is. Dit houdt in dat er geen oneffenheden op de ondervloer mogen zitten, en dat alles netjes waterpas loopt. Een cementdekvloer draagt hieraan bij en is daarom vaak nodig om te storten. Vloerenbedrijf van den Heuvel staat voor u klaar met hoogwaardige service en materialen om uw cementdekvloer in de badkamer te realiseren. Met ons computergestuurde systeem is het voor ons mogelijk om zo’n 300m2 vloer per dag aan te brengen. Heeft het project haast, en heeft u geen tijd om weken te wachten tot de cementdekvloer droog is? Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd maar liefst 14 dagen versneld worden dankzij onze droogtijdversnellers.

Vloerenbedrijf van den Heuvel inschakelen voor het storten van uw cementdekvloer in de badkamer?

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied kunnen wij in iedere badkamer een mooie cementdekvloer aanbrengen. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren