0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cementdekvloer specialist

Cementdekvloer specialist

Cementdekvloer specialistEen cementdekvloer – ook wel smeervloer genoemd – is het fundament voor elk bouwproject. Bent u dan ook op zoek naar een specialist voor het storten van een cementdekvloer voor uw project? Of u nu een particulier bent of een professionele aannemer, bij Vloerenbedrijf van den Heuvel bent aan het juiste adres voor experts die uw dekvloer graag voor u aanbrengen. Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Zo kunnen wij onszelf met recht specialisten binnen het vakgebied noemen!

Vloerenbedrijf van den Heuvel is uw specialist voor het storten van uw cementdekvloer

Een goede cement smeervloer maakt een hoop mogelijk voor uw project. Zo worden oneffenheden verwijderd, waardoor een gladde vloer gegarandeerd is. Ook kan een smeervloer gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Na het aanleggen van een smeervloer kan elke vloerafwerking naar keuze worden aangelegd, inclusief vloerverwarming. De specialisten van Vloerenbedrijf van den Heuvel nemen alle zorgen wat betreft uw cement smeervloer uit handen. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen met behulp van ons computergestuurde mengsysteem. Na het storten zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen van de smeervloer kan een aantal weken duren, omdat de smeervloer maar een centimeter per week droogt. Heeft het project haast? Dan kunt u ervoor kiezen een van onze droogtijdversnellers te gebruiken.

Laat uw cementdekvloer storten door Vloerenbedrijf van den Heuvel, dé specialist in Helvoirt en omstreken

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis over het vakgebied kunnen wij ons met recht een specialist noemen op het gebied van het storten van een cementdekvloer in diverse situaties. Of het nu gaat om een groot project van duizenden vierkante meters of een badkamer in uw persoonlijke woning: we staan voor u klaar met onze expertise en hoogwaardige service! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren