0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cementdekvloer storten

Cementdekvloer storten

Cementdekvloer stortenOf het nu gaat om uw particuliere nieuwbouwproject of een groot project van een aannemer, het is altijd fijn als de cementdekvloer snel en op kundige wijze gelegd kan worden. Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Kortom: u bent bij ons aan het juiste adres voor het laten storten van een cementdekvloer, zowel voor zakelijke als particuliere projecten.

De voordelen van een cementdekvloer

Voor vele vloertoepassingen is het belangrijk dat er een goede ondergrond is. Dit houdt in dat er geen oneffenheden op de ondervloer mogen zitten, en dat alles netjes waterpas loopt. Een cementdekvloer draagt hieraan bij en is daarom vaak nodig om te storten. Zo ontstaat er een gladde ondervloer, wat nodig is om bijvoorbeeld vloerverwarming of een bepaalde vloerafwerking te plaatsen. Echter kan een dekvloer ook gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Zie het dus als de laag die de overgang naar vloerafwerking mogelijk maakt. Het is daarmee een fundamenteel onderdeel van uw bouwproject, die op kwalitatieve wijze gestort dient te worden.

Vloerenbedrijf van den Heuvel staat voor u klaar met hoogwaardige service en materialen. Met ons computergestuurde systeem is het voor ons mogelijk om zo’n 300m2 vloer per dag aan te brengen. Heeft het project haast, en heeft u geen tijd om weken te wachten tot de cementdekvloer droog is? Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd maar liefst 14 dagen versneld worden dankzij onze droogtijdversnellers.

Vloerenbedrijf van den Heuvel inschakelen voor het storten van uw cementdekvloer?

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied kunnen wij in iedere situatie of project de gewenste cementdekvloer storten. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren