0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cementdekvloer vloerverwarming

Cementdekvloer vloerverwarming

Zandcement dekvloer vloerverwarmingOp een koude winterdag is niets zo fijn als het hebben van warme voeten bij thuiskomst. Voordat u daadwerkelijk kunt gaan genieten van de warmte onder de voeten, is het belangrijk om uw vloer voldoende voor te bereiden. Dit houdt in dat de ondervloer vrij moet zijn van oneffenheden en dat alles waterpas moet lopen. Voor het aanleggen van vloerverwarming is een cementdekvloer dan ook onmisbaar. Hiervoor bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Alle dekvloeren worden gelegd volgens de Nederlandse norm NEN-2741.

Waarom een cementdekvloer laten leggen voordat u uw vloerverwarming laat leggen?

Zonder een cement smeervloer is een goede vloerafwerking namelijk onmogelijk, waardoor het leggen van vloerverwarming ook niet zal lukken. De experts van Vloerenbedrijf van den Heuvel nemen alle zorgen wat betreft uw cementdekvloer en vloerverwarming uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Met ons computergestuurde systeem is het voor ons mogelijk om zo’n 300m2 vloer per dag aan te brengen. Na het aanleggen van de cementdekvloer zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen hiervan kan een aantal weken duren (centimeter per week). Heeft het project haast, en heeft u geen tijd om weken te wachten tot de cementdekvloer droog is? Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd maar liefst 14 dagen versneld worden dankzij onze droogtijdversnellers.

Vloerenbedrijf van den Heuvel staat voor u klaar om een cementdekvloer voor vloerverwarming bij u te leggen

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om een cementdekvloer die geschikt is vloerverwarming te leggen, in wat voor situatie of project dan ook. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in. Zo is uw cementdekvloer binnen de kortste keren op kwalitatieve wijze aangebracht!

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren