0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Cementdekvloer woonkamer

Cementdekvloer woonkamer

Cementdekvloer woonkamerBent u toe aan een nieuwe vloerafwerking in de woonkamer? Of wilt u misschien wel vloerverwarming aanleggen, ter voorbereiding op de koudere wintermaanden? Voordat u zulke vloerafwerkingen laat plaatsen, is het belangrijk dat u een goede ondervloer hebt. Als de ondervloer vrij is van oneffenheden en helemaal waterpas loopt, is het mogelijk om elke vloerafwerking na keuze, inclusief vloerverwarming, aan te leggen. Voor een goede afwerking van uw woonkamer is een cementdekvloer dan ook onmisbaar. Hiervoor bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak.

Een cementdekvloer in de woonkamer storten: het proces

Voor een vloer van bijvoorbeeld pvc of beton is het belangrijk dat de ondergrond mooi waterpas en glad is. Ook voor vloerverwarming is dit een vereiste. Een cementdekvloer draagt hieraan bij en is daarom vaak nodig om te storten. Vloerenbedrijf van den Heuvel staat voor u klaar met hoogwaardige service en materialen om uw cementdekvloer in de woonkamer te realiseren. Met ons computergestuurde systeem is het voor ons mogelijk om zo’n 300m2 vloer per dag aan te brengen. Na het aanleggen van de cementdekvloer in de woonkamer zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen hiervan kan een aantal weken duren (centimeter per week). Heeft het project haast, en heeft u geen tijd om weken te wachten tot de cementdekvloer droog is? Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd maar liefst 14 dagen versneld worden dankzij onze droogtijdversnellers.

Vloerenbedrijf van den Heuvel staat voor u klaar voor het storten van een cementdekvloer in uw woonkamer!

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied kunnen wij in iedere woonkamer een mooie cementdekvloer aanbrengen. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren