0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Dekvloer Helmond

Dekvloer Helmond

Dekvloer Helmond Een dekvloer is hét fundament voor elk bouwproject. Bent dus u op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een dekvloer voor uw project in Helmond ? Hiervoor bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Wij staan klaar voor zowel particulieren (kleine klussen van 50 m2) als voor aannemers (grote klussen van 50.000 m2). Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis van het vak.

Waarom is een dekvloer zo belangrijk?

Zonder een dekvloer van zandcement is een mooie vloerafwerking vrijwel onmogelijk. Een dekvloer zorgt er namelijk voor dat oneffenheden worden verwijderd. Echter kan een dekvloer ook gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Na het aanleggen van een dekvloer kan elke vloerafwerking naar keuze worden aangelegd, inclusief vloerverwarming. Voor een goede afwerking van uw project is een dekvloer dan ook onmisbaar.

Werkwijze van Vloerenbedrijf van den Heuvel

Wanneer u kiest voor Vloerenbedrijf van den Heuvel, kiest u voor service van A tot Z. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen met ons computergestuurde mengsysteem. Hiermee worden de juiste hoeveelheden zand en cement met elkaar gemengd. Al het materiaal dat hiervoor nodig is, wordt door onszelf met onze eigen vrachtwagen meegebracht. Alle vloeren worden gelegd volgens de Nederlandse norm NEN-2741. Na het aanleggen van de dekvloer in Helmond zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen of door middel van onze droogtijdversnellers. Zo kan de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden. Dit is afhankelijk van de vloer.

Meer informatie over de dekvloer in Helmond van Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om een dekvloer in Helmond te leggen, in wat voor situatie of project dan ook. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  AmsterdamJP van Eesteren

  2 Amsterdam

  Amsterdam
  JP van Eesteren
  Amsterdam havenHeijmans

  NACH-Amsterdam

  Amsterdam haven
  Heijmans
  LelystadHegeman ICM Eliens

  Campus Lelystad

  Lelystad
  Hegeman ICM Eliens
  's-HertogenboschLaudy Bouw & Ontwikkeling

  Bolwerk Sint-Jan

  ‘s-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling