0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Zandcement dekvloer badkamer

Zandcement dekvloer badkamer

Zandcement dekvloer badkamerBent u op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een zandcement dekvloer in uw badkamer, bijvoorbeeld omdat u vloerverwarming wilt of een speciale vloerafwerking mooi vindt? Voor het aanbrengen van een zandcement dekvloer in de badkamer bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak.

Waarom een zandcement dekvloer in de badkamer laten aanbrengen?

Zonder een zandcement dekvloer is een goede vloerafwerking namelijk onmogelijk, waardoor het leggen van vloerverwarming ook niet zal lukken. Met andere woorden: het laten aanbrengen van een zandcement dekvloer is van groot belang voor uw vloerverwarming. Na het aanleggen van de zandcement dekvloer zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen hiervan kan een aantal weken duren (centimeter per week). Het is echter mogelijk om gebruik te maken van een van onze droogtijdversnellers die het droog proces zullen versnellen. Zo kan de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden. Dit is afhankelijk van de vloer.

Vloerenbedrijf van den Heuvel staat klaar met alle kennis en materialen

De experts van Vloerenbedrijf van den Heuvel nemen alle zorgen wat betreft uw zandcement dekvloer voor de badkamer uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Wij werken veelal voor aannemers, maar ook kleinere klussen zoals badkamers en woonkamers slaan wij zeker niet af. Dankzij onze grootschalige bedrijfsvoering zijn kleinere ruimtes, zoals badkamers, ontzettend snel gelegd. Tel daarbij op dat wij de droogtijd van het zandcement kunnen versnellen, waardoor u binnen de kortste keren kunt genieten van een zandcement dekvloer in de badkamer, geschikt voor diverse toepassingen. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen. Al het materiaal dat hiervoor nodig is, wordt door onszelf met onze eigen vrachtwagen meegebracht. Doordat het mengsysteem computergestuurd is, kunnen wij een constante kwaliteit garanderen voor elk type vloer. Alle dekvloeren worden gelegd volgens de Nederlandse norm NEN-2741.

Uw zandcement dekvloer in de badkamer laten aanbrengen door Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om een zandcement dekvloer in iedere badkamer te leggen. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in. Zo is uw zandcement dekvloer binnen de kortste keren op kwalitatieve wijze aangebracht!

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren