0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Zandcement dekvloer Helvoirt

Zandcement dekvloer Helvoirt

Bent u op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een zandcement dekvloer voor uw project in Helvoirt ? Hiervoor bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Wij staan klaar voor zowel particulieren (kleine klussen van 50 m2) als voor aannemers (grote klussen van 50.000 m2). Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Kortom: Vloerenbedrijf van den Heuvel stelt zich graag op als uw partner in Helvoirt voor het leggen van uw zandcement dekvloer.

Wat is een zandcement dekvloer?

Een zandcement dekvloer is eigenlijk het fundament voor elk bouwproject. Zonder een zandcement dekvloer is een vloerafwerking naar keuze onmogelijk. Het is de laag die de overgang naar de afwerking mogelijk maakt, waardoor vervolgens iedere vloerafwerking naar keuze aangebracht kan worden. Ook is het mogelijk om vloerverwarming hierin toe te passen. Na het aanleggen van de zandcement dekvloer in Helvoirt zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen hiervan kan een aantal weken duren (centimeter per week). Het is echter mogelijk om gebruik te maken van een van onze droogtijdversnellers die het droog proces zullen versnellen. Zo kan de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden. Dit is afhankelijk van de vloer.

Werkwijze van Vloerenbedrijf van den Heuvel

Wanneer u kiest voor Vloerenbedrijf van den Heuvel, kiest u voor service van A tot Z. Wij nemen alle zorgen uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen. Al het materiaal dat hiervoor nodig is, wordt door onszelf met onze eigen vrachtwagen meegebracht. Doordat het mengsysteem computergestuurd is, kunnen wij een constante kwaliteit garanderen voor elk type vloer. Alle vloeren worden gelegd volgens de Nederlandse norm NEN-2741.

Meer informatie over de zandcement dekvloer in Helvoirt van Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om een zandcement dekvloer in Helvoirt te leggen, in wat voor situatie of project dan ook. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in. Zo is uw zandcement dekvloer binnen de kortste keren op kwalitatieve wijze gelegd!

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  AmsterdamJP van Eesteren

  2 Amsterdam

  Amsterdam
  JP van Eesteren
  Amsterdam havenHeijmans

  NACH-Amsterdam

  Amsterdam haven
  Heijmans
  LelystadHegeman ICM Eliens

  Campus Lelystad

  Lelystad
  Hegeman ICM Eliens
  's-HertogenboschLaudy Bouw & Ontwikkeling

  Bolwerk Sint-Jan

  ‘s-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling