0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Zandcement dekvloer storten

Zandcement dekvloer storten

Zandcement dekvloer stortenBent u op zoek naar een expert voor het storten van een zandcement dekvloer voor uw project? Bij Vloerenbedrijf van den Heuvel bent u aan het juiste adres voor zowel particuliere projecten (kleine klussen van 50 m2) als voor projecten van aannemers (grote klussen van 50.000 m2). Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak.

Waarom een zandcement dekvloer laten storten door Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Een zandcement dekvloer is het fundament voor elk bouwproject. Het is immers de laag die de het mogelijk maakt om iedere vloerafwerking naar keuze en vloerverwarming aan te brengen. Na het storten van de zandcement dekvloer zal deze op een natuurlijke wijze moeten drogen. Het drogen hiervan kan een aantal weken duren. Een dekvloer van zandcement droogt maar een centimeter per week. Wanneer u snel verder moet met het project, kan het zijn dat u geen tijd hebt om hierop te wachten. In dat geval is het mogelijk om gebruik te maken van een van onze droogtijdversnellers, waarmee de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden. Dit is afhankelijk van de vloer.

Onze experts staan voor u klaar

Wanneer u kiest voor Vloerenbedrijf van den Heuvel voor het storten van de zandcement dekvloer, kiest u voor service van A tot Z. Wij nemen alle zorgen uit handen: van materiaal tot vervoer en van storting tot afwerking. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen. Doordat het mengsysteem computergestuurd is, kunnen wij een constante kwaliteit garanderen voor elk type vloer. Al het materiaal dat hiervoor nodig is, wordt met onze eigen vrachtwagen meegebracht, en alle vloeren worden aangebracht volgens de NEN-2741 norm.

Uw zandcement dekvloer laten storten door de experts van Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Al vijftig jaar lang is Vloerenbedrijf van den Heuvel een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied kunnen wij iedere zandcement dekvloer op correcte wijze storten, in wat voor situatie of project dan ook. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in. Zo is uw zandcement dekvloer binnen de kortste keren op kwalitatieve wijze gestort!

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  Bolwerk ST. Jan

  S'-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling

  Cool Port

  Rotterdamse haven
  Sprangers

  HOLLAND PTC

  Delft
  J.P. Van Eesteren