Van den Heuvel Vloeren

Vloerenbedrijf van den Heuvel is gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren.

Contact

Vendelstraat 8 5268 CW HELVOIRT

Email: info@vandenheuvelvloeren.nl
Tel: 0411 – 64 29 01

Zandcement dekvloer

Een zandcement dekvloer is gemaakt van zand dat gebonden is met cement. Een zandcement dekvloer is een overgang laag waarop iedere vloerafwerking naar keuze aangebracht kan worden. Zo kunt u kiezen uit vloerbedekking zoals tegels, tapijt of houten planken. Ook biedt Vloerenbedrijf van den Heuvel u de mogelijkheid aan om vloerverwarming in de zandcement dekvloer te laten verwerken.

Aanleggen zandcement dekvloer

De zandcement dekvloeren worden met de hand gelegd. Na het aanleggen van de zandcement dekvloer zal hij op een natuurlijke wijze aan de lucht moeten drogen. Het drogen van de zandcement dekvloer kan een aantal weken duren. Het is echter mogelijk om gebruik te maken van een van onze droogtijdversnellers die het droog proces zullen versnellen. Waarmee de droogtijd versneld kan worden tot wel 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen.

Van-den-Heuvel-vloeren-gestorte-vloer

Gratis adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op voor Advies op maat

Neem contact op

  • Alleen de beste materialen
  • jarenlange ervaring
  • Snelle levering mogelijk

Meer informatie en contact

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Als u een offerte zou willen aanvragen kunt u dat doen via ons contactformulier. Ook geven wij u graag extra informatie, advies of verduidelijking.