0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Zandcement smeervloeren Helmond

Zandcement smeervloeren Helmond

Bent u op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een zandcement smeervloeren in Helmond ? Hiervoor bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel aan het juiste adres! Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Kortom: Vloerenbedrijf van den Heuvel stelt zich graag op als uw partner in Helmond voor het leggen van zandcement smeervloeren.

Waarom zijn zandcement smeervloeren zo belangrijk?

Een zandcement smeervloer – ook wel dekvloer genoemd – is het fundament voor elk bouwproject. Zonder zandcement smeervloeren is een vloerafwerking naar keuze onmogelijk. Een smeervloer zorgt er namelijk voor dat oneffenheden worden verwijderd, zodat een gladde vloer gegarandeerd is. Echter kunnen smeervloeren ook gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Ook is het mogelijk om vloerverwarming hierin toe te passen.

Hoe gaat Vloerenbedrijf van den Heuvel voor u aan de slag?

Wanneer u kiest voor Vloerenbedrijf van den Heuvel, kiest u voor service van A tot Z. Wij nemen alle zorgen uit handen voor elk gewenst project: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen. Doordat het mengsysteem computergestuurd is, kunnen wij een constante kwaliteit garanderen voor elk type vloer. Dankzij onze droogtijdversnellers kunnen de zandcement smeervloeren in Helmond zo snel mogelijk opgeleverd worden.

Meer informatie over zandcement smeervloeren in Helmond van Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om zandcement smeervloeren in Helmond te leggen, in wat voor situatie of project dan ook. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag extra informatie en advies.

  Referenties

  AmsterdamJP van Eesteren

  2 Amsterdam

  Amsterdam
  JP van Eesteren
  Amsterdam havenHeijmans

  NACH-Amsterdam

  Amsterdam haven
  Heijmans
  LelystadHegeman ICM Eliens

  Campus Lelystad

  Lelystad
  Hegeman ICM Eliens
  's-HertogenboschLaudy Bouw & Ontwikkeling

  Bolwerk Sint-Jan

  ‘s-Hertogenbosch
  Laudy Bouw & Ontwikkeling