0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

0411 – 64 18 87 info@vandenheuvelvloeren.nl
Vendelstraat 8 5268 CW Helvoirt

Zandcement vloer Boxtel

Zandcement vloer Boxtel

Een goede zandcement vloer is hét fundament voor elk bouwproject. Of het nu gaat om uw particuliere nieuwbouwproject of een groot project van een aannemer, een goede en het liefst ook snelle aanleg van een zandcement vloer in Boxtel is altijd gewenst. Bent u dus op zoek naar een geschikte partner voor het leggen van een zandcement vloer voor uw project? Als gecertificeerd vloerbedrijf bent u bij Vloerenbedrijf van den Heuvel verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit, een milieubewuste en veilige werkwijze en de meest up-to-date kennis over het vak. Kortom: wij stellen ons graag op als uw partner in Boxtel voor het leggen van uw zandcement vloer.

Wat is een zandcement dekvloer?

Zonder een zandcement vloer is een vloerafwerking naar keuze onmogelijk. Een smeervloer zorgt er namelijk voor dat oneffenheden worden verwijderd, zodat een gladde vloer gegarandeerd is. Echter kan een smeervloer ook gebruikt worden om de complete vloer te verhogen of zelfs om ruimtes op verschillende hoogten terug te brengen naar hetzelfde niveau. Ook is het mogelijk om vloerverwarming hierin toe te passen. Zie het als de laag die de overgang naar vloerafwerking mogelijk maakt.

Hoe gaan wij voor u aan de slag?

Wij nemen alle zorgen uit handen: van materiaal tot vervoer en van legging tot afwerking. Per vrachtwagen kunnen we 300m² vloer per dag aanbrengen met ons computergestuurde mengsysteem. Al het materiaal dat hiervoor nodig is, wordt door onszelf met onze eigen vrachtwagen meegebracht. Na het aanleggen van de zandcement vloer in Boxtel zal deze moeten drogen, wat weken kan duren. Een zandcement vloer droogt namelijk maar een centimeter per week. Heeft het project haast? Maak dan gebruik van onze droogtijdversnellers. Afhankelijk van de vloer kan de droogtijd 2-5 dagen, 10 dagen of 14 dagen versneld worden.

Meer informatie over de zandcement vloer in Boxtel van Vloerenbedrijf van den Heuvel?

Vloerenbedrijf van den Heuvel is al vijftig jaar lang een begrip in het aanleggen van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste technieken en kennis over het vakgebied zijn wij in staat om een zandcement vloer in Boxtel te leggen, in wat voor situatie of project dan ook. Dus ook voor u staan we klaar! Wilt u meer informatie over ons of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0411-641887, stuur een e-mail naar info@vandenheuvelvoeren.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Contactformulier

  Onderwerp:

  Toepassing:

  Oppervlakte:

  Verwachte opleverdatum:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Heeft u interesse in een van onze diensten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag extra informatie en advies.